Menu
Výrobcovia / značky
Novinky
České sauny s dušou od majstrov stolárov

České sauny s dušou od majstrov stolárov Sauny Hanscraft sú dôkazom toho, že české ručičky sú zlaté. Povedali sme si, načo dovážať sauny zo zahraničia, keď máme možnosť vyrobiť si ich...

viac
Osobný odber vo výdajnom mieste Packeta

 Osobný odber vo výdajnom mieste Packeta Packeta (Zásielkovňa) je pohodlný, rýchly a cenovo výhodný spôsob doručenia objednávky. Výdajných miest Packeta je viac ako 1 300 a nové neustále pribúdajú. Zásielka vás tam počká 7...

viac
VÝPREDAJ VYSTAVENÉHO TOVARU

 Splňte si vaše očakávania ✔️ IHNEĎ!  VÝPREDAJ VYSTAVENÉHO TOVARU Špeciálne ceny na vybrané skladové produkty.  Nakúpite online alebo priamo na našej predajni v Bratislave.                 KLIKNUTÍM NA JEDNOTLIVÝ BANNER A PREJDETE NA KATEGÓRIU TOVARU!  

viac
Vírivky Hanscraft - ihneď k odberu

  Skladové vírivky HANSCRAFT k okamžitému odberu za skvelú cenu.  Splňte si vaše očakávania ✔️ IHNEĎ!      Pre podrobný zoznam dostupných vírivých vaní HANSCRAFT a ich vybavenosť nás kontaktujte prosím.   Vážení zákazníci, na tejto stránke...

viac
Stráženie dostupnosti tovarov

Strážny pes  Stráženie dostupnosti tovarov a cien.   Pokiaľ je niektorý tovar aktuálne vypredaný, zobrazí sa pri ňom informácia „Na Dotaz“. Takáto položka aktuálne čaká na naskladnenie.   Aby ste nemuseli na našich stránkach stále kontrolovať,...

viac

Ochrana osobných údajov

Úvod Dodanie tovaru Obchodné podmienkyOchrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

 

Spoločnosť Shop Market, s.r.o. so sídlom Schiffelova 1398/13, 90851 Holíč, IČO: 50979621 je prevádzkovateľom webových stránok www.shopmarket.sk. Na našich stránkach používame rôzne cookies a iné technológie sledovania, aby sme Vám (návštevníkom stránok) mohli ponúknuť atraktívny obsah a umožniť plnohodnotné využívanie stránok a ich funkcií. Súbory cookies sú textové súbory, ktoré obsahujú malé množstvo informácií, ktoré sa pri návšteve webovej stránky stiahnu do Vášho počítača, mobilu alebo iného zariadenia. Návštevník týcho webových stránok, ktorý má vo svojom webovom prehliadači povolené prijímanie súborov cookies, tým akceptuje spôsob nakladania s cookies na konkrétnej webovej stránke. Súbory cookie je možné si vypnúť vo svojom prehliadači alebo používať tzv. „inkognito režim“, ktorý po zatvorení stránky tieto súbory vymaže.

Čo sú súbory cookies?

 

Za účelom zlepšenia a skvalitňovania poskytovaných služieb pre vás využívajú takmer všetky webové stránky (vrátane našich) neškodné súbory cookies. Tieto súbory cookies sú uložené vo vašom prehliadači, ktorý používate vo vašom zariadení – počítači, tablete alebo smartfóne. Používaním súborov cookies nedochádza k porušovaniu zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, nakoľko sa ich používaním nezhromažďujú žiadne osobné údaje. Súbory cookies sú u vás, neposkytujeme ich tretím stranám. Každý používateľ má právo na našich webstránkach podľa GDPR a zákona č. 18/2018 súhlasiť alebo nesúhlasiť s ich ukladaním do jeho prehliadača. Taktiež má právo odmietnuť ich časti, a teda má právo si ich nastaviť podľa svojich potrieb. O tejto skutočnosti je upozornený pri prvej návšteve našej webovej stránky. Kliknutím na tlačidlo „súhlasím“ vyjadruje používateľ svoj súhlas, prípadne si cez „nastavenie“ zmení svoje nastavenia. Všetky naše súbory cookies, ktoré sú uložené v súvislosti s našou stránkou vo vašich prehliadačoch, sú ukladané výhradne vo vašom zariadení, a teda nikto iný okrem našich webstránok k nim nemá prístup. Vo vašom prehliadači a v jeho sekcii Nastavenia si ich môžete kedykoľvek zmeniť alebo úplne vymazať.

 

Súbory cookies nám aj vám pomáhajú:

 

  • k správnej funkčnosti našich stránok
  • k ukladaniu nastavenia súhlasu o súboroch cookies
  • k zapamätaniu si údajov pre rýchlejšie dokončenie druhej či ďalšej objednávky


Aké súbory cookie používame:

 

  • PHPSESSID – technické cookie pre funkčnosť webstránky, ako napríklad ukladanie položiek v košíku
  • Google Analytics – informácie o bežnom používaní našich webstránok
  • Google Analytics: konverzné – umožňujú nám analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
  • Google Analytics: trackingové – v kombinácii s konverznými pomáhajú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
  • Google Analytics: remarketingové – používame na personalizáciu obsahu reklám a ich relevantné cielenie reklamy
  • Facebook: remarketingové – používame na personalizáciu obsahu reklám a relevantné cielenie
  • technické cookie pre objednávku – dôležité pre opakovanú objednávku bez nutnosti vypĺňania údajov

Niektoré súbory cookies môžu zhromažďovať informácie, ktoré sú následne využité tretími stranami a ktoré napr. priamo podporujú naše reklamné aktivity (tzv. „cookies tretích strán“). Napríklad informácie o kupovaných či navštívených produktoch na našich stránkach môžu byť neskôr zobrazené v reklamných baneroch, aby sme mohli lepšie prispôsobiť zobrazenia internetových reklamných bannerov na vami zobrazovaných webových stránkach. Podľa týchto údajov vás nie je možné osobne identifikovať.


Facebook a sociálne siete

 

Na našich webových stránkach používame aj pluginy sociálnej siete Facebook, ktorú prevádzkuje spoločnosť Facebook Inc. Ak si v otvoríte webovú stránku či podstránku v ktorej je integrovaný tzv. „social plugin“ spoločnosti Facebook, následne bude nadviazané spojenie so servermi siete Facebook a odošlš sa informácia o tom, aké naše webové stránky ste navštívili. Ak ste súčasne prihlásený k svojmu účtu ako člen siete Facebook, tieto informácie budú priradené k Vášmu osobnému účtu v sieti Facebook. Keďže naša spoločnosť nemá prístup k údajom, ktoré máte uložené vo svojom facebookovom profile, pre viac informácií o tom, ako Facebook anaylzuje Vami navštívené stránky v sieti internet sa obráťte priamo na spoločnosť Facebook Inc.

 

Program "Overené zákazníkmi" prevádzkovaný na portály Heureka.sk

 

„Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený. Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite, pokiaľ v zmysle § § 62 zák. č.351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách, v znení neskorších predpisov neodmietnete zasielanie elektronickej pošty na účely priameho marketingu. Spracúvanie osobných údajov na účely zaslania dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi vykonávame na základe nášho oprávneného záujmu, ktorý spočíva v zisťovaní vašej spokojnosti s nákupom u nás. Na zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýz nášho trhového postavenia využívame sprostredkovateľa spracúvania, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.sk tomu na tieto účely môžeme odovzdávať informácie o kúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu. Vaše osobné údaje nie sú pri zasielaní e-mailových dotazníkov odovzdané žiadnej tretej strane na jej vlastné účely. Proti zasielaniu e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi môžete kedykoľvek vyjadriť námietku odmietnutím ďalších dotazníkov pomocou odkazu v e-maile s dotazníkom. V prípade vašej námietky vám dotazník nebudeme ďalej zasielať.“


Ako odmietnuť používanie súboru cookie:


Používanie súboru cookie je možné nastaviť pomocou vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbor cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení. Súbory cookies je možné pomocou vášho webového prehliadača odmietnuť, nastaviť používanie len niektorých súborov cookie alebo ich úplne vymazať.

Nástroj na správu súborov cookie je k dispozícii na stránkach http://www.youronlinechoices.com/sk/

Copyright 2017 - 2022 © ShopMarket.sk